2013-12-14 11.07.07
Mijn naam is Kimo en ik ben werkzaam en woonachtig in Amsterdam. Sinds 1 juni 2009 ben ik voor mijzelf begonnen als ZZP-er / Eigen rijder in de koerierssector.
De reden dat ik voor mijzelf ben begonnen is dat ik bij meerdere koeriersbedrijven heb gewerkt (klein en groot) en daar zag hoe leuk ik het vind om goederen te vervoeren in binnen- en buitenland en daarnaast is autorijden iets wat ik erg graag doe. Na meerdere jaren voor diverse werkgevers deze werkzaamheden te hebben verricht, had ik de conclusie getrokken dat ik dit graag wil gaan doen en dan voor mijzelf.
De stap nemen om voor jezelf te beginnen brengt een risico met zich mee, maar ik heb het geloof dat als je het correct en serieus aanpakt, zorgt voor eerlijke en goede communicatie, en het aangenomen werk met 100% inzet uitvoert er vreselijk veel mogelijkheden zijn jezelf te onderscheiden van andere diensten. Zelf heb ik vele jaren in de horeca gewerkt en daar veel geleerd qua communicatie en service en dat blijft de rode draad ook in de koeriers branche.

Kimo Transport staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam, beschikt over een BTW-nummer en is in het bezit van een VAR-verklaring. Daarnaast rijd ik in een betrouwbare en goed onderhouden bedrijfswagen die van alle gemakken is voorzien zoals Carkit en Navigatie Alarm/Startonderbreker verder zijn er dekens aanwezig voor bescherming, stevig karretje om te kunnen leveren als er een stuk gelopen moet worden en sjorbanden om lading vast te zetten.