Nieuwe Auto Besteld

Vandaag 27-10-2015 is de nieuwe auto besteld.

Sinds ik voor mijzelf ben begonnen, heb ik de werkzaamheden altijd gedaan in een Volkswagen Caddy. Nu de nieuwe Caddy net uit was, ging ik mijzelf is oriënteren voor eventueel een nieuwe.

Maar ook deze keer was het weer goed schrikken toen ik onderaan de streep keek. En sinds dat moment ben ik maar eens wat andere optie’s gaan onderzoeken en kwam uiteindelijk uit bij de Peugeot dealer, waar de nieuwe Peugeot Partner met een interessant pakket aan accessoires ( voor mij ) stond. Gesprek gehad met de verkoper (24-10-15) en vandaag (27-10-15) de knoop doorgehakt en de auto besteld.

Heb de VW Caddy niet ingeruild maar gekozen voor extra korting en volle tank met matten in de auto. De Caddy zal ik via een andere weg verkopen zodra de Peugeot is geleverd. mocht je dit lezen en interesse hebben in een VW Caddy kijk dan eens onder aanbiedingen, waar de auto staat met een completere beschrijving.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *